Back to All Events

Innføringskurs i Ascension meditasjon


Meditasjonskurs i Økolandsbyen

Velkommen til en morsom og avslappende helg! Ønsker du indre ro, glede og harmoni i hverdagen, er dette kurset for deg!
Du vil lære 4 grunnleggende teknikker som er basert på verdsettelse, takknemlighet, kjærlighet og medfølelse. Etter fullendt kurs har du et solid grunnlag for å kunne meditere. Teknikken kan også brukes med åpne øyne.
Dette vil være noe av fordelene ved å praktisere Ascension:
* bedre søvn
* takle stress og utfordringer bedre
* føle mer tilfredsstillelse og glede i hverdagen
* være mer til stede
* indre ro

OBS! KURSET STARTER MED EN TIMES INTRODUKSJON FREDAG KL 19.00-20.00. TIMEN ER GRATIS OG ÅPEN FOR ALLE INTERESSERTE (med påmelding). Ta gjerne med venner og familie! De som ønsker det er velkomne til å bli igjen og gjennomføre kurset. Du kan gjenta kurset så ofte du vil, GRATIS, hvor som helst i verden.

Lærere er Dipika (Björg Brjánsdóttir) og Himavat (Per Ellev Tomasgård). Send mail til himavat@thebrightpath.com for mer info!

PRIS:3500/2500 (Redusert pris for pensjonister, studenter, vernepliktige, trygdede og barn/ungdom). Prisen inkluderer gratis repetisjon av kurset så ofte du vil, samt veiledning fra kvalifiserte lærere så lenge du trenger det.

Link til påmelding: www.thebrightpath.com

Se www.thebrightpath.no for mer info om ascension!

Earlier Event: January 29
ÅPNING AV KJØKKENHAGEN
Later Event: April 8
KONSERT MED KJEMILIE