Back to All Events

Dukketeater i Fremtidssmia

  • Fremtidssmia 71 Vestsidevegen Hurdal, Akershus, 2090 Norway (map)

Tommelise er liten og veldig nysgjerrig. Hun ønsker å reise ut i den store verden, men blir fanget og holdt igjen av dem hun møter. Heldigvis har hun en god venn som forstår henne, og som er der når det virkelig gjelder. 

Forestillingen er basert på H. C. Andersens eventyr Tommelise, og handler om vennskap og ønskedrømmer som går i oppfyllelse når man minst venter det. Historien om den lille jenta fortelles med dukker, dans, vibrafon og blomster som glitrer. Forestillingen varer i 30 minutter og passer for barn over 2 år.

Dukker og scenografi: Miriam Morland og Kjersti Morland

Musikk: Kjersti Morland og Ole Andreas Olavsrud 

Earlier Event: April 8
KONSERT MED KJEMILIE
Later Event: May 27
Vårkonsert