Back to All Events

Operakafé i Fremtidssmia

  • Fremtidssmia Økologiske Næringssenter 73 Vestsidevegen Hurdal, Akershus, 2090 Norway (map)
Kjerstin og Kari Lise.jpeg

Fredag 3. juni kl 20:00 er det duket for live operamusikk og servering av gourmet-pizza i Fremtidssmia Økologiske Næringssenter.

Kari Lise Høgseth bor i Hurdal Økolandsby, og jobber til daglig som operasanger ved Den Norske Opera. Denne fredagskvelden tar hun med seg sine kollegaer sopran Kjerstin Løvdal samt pianisten Markus Kvits. Sammen framfører de vakker musikk fra operaer som blant annet Carmen og La Bohem. Du får høre kjente arier og duetter som «Lascia ch´io pianga» av Händel og Blomsterduetten fra Lakmé. Dette blir en uhøytidelig operaaften med hjerte, smerte, smil og latter.

Gjestekokk Pane Lanotta fra Villo Paradiso i Oslo står for maten. Villa Paradiso er av mange ansett for å lage Oslos beste pizza. Pane lover gourmet-pizza til sultne konsertgjengere, stekt i Fremtidssmias nye pizzaovn. 

Tidspunkt: 20:00
Servering av pizza fra kl 15:00

Konsert: kr 200, betales kontant i døra
Mat og drikke: betales med kort

Earlier Event: June 3
Retreat med zen-coach Kåre Landfald
Later Event: June 23
Sustainable Valley