Back to All Events

Kommunikasjon og selvinnsikt

  • Hurdal Økolandsby 71 Vestsidevegen Hurdal, Akershus, 2090 Norway (map)

Torsdag 2. juni kl 19-21 holder zen-coach Kåre Landfald foredrag i Fremtidssmia Økologiske Næringssenter. Tema er kommunikasjon og selvinnsikt. 

Kåre er grunnlegger av Zen Coaching, en indre, meditasjons-basert tilnærming til coaching (sewww.zen-coaching.com). Han har utdannet over 400 coacher i Norge, Sverige, Polen og Syd-Afrika de siste 12 årene. 

Landfald jobber også med coaching og lederskap i bedrifter og organisasjoner. Han har tidligere eid og drevet Ängsbacka senter for personlig utvikling i Sverige. I dag driver han Kärlingesund Retreat Center, nord for Gøteborg (www.karlingesundsgard.se). Kåre har også tidligere holdt kurs og fasilitert gruppeprosesser i Hurdal Økolandsby. 

Pris: 100,-, betales i døra
Ingen påmelding
 

 

 

Earlier Event: May 27
Vårkonsert