Back to All Events

Retreat med zen-coach Kåre Landfald


  • Øyangen Hytte: Pølsesund Hurdal, Akershus, 2090 Norway (map)

3.-5. juni holder Kåre Landfald kurs ved naturskjønne Øyangen i Hurdal, én time nord for Oslo. Her vil vi praktisere nærvær i naturen, og gjøre øvelser som ekspanderer sansene og gir dype opplevelser av nærvær, indre kontakt, autentisitet og samhørighet. Vi vil utforske enkle og kraftfulle prinsipper og praksiser for tilstedværelse og indre og ytre kontakt i hverdagen. Øvelsene vil foregå både inne og ute.

Kåre er grunnlegger av Zen Coaching, en indre og meditasjons-basert tilnærming til coaching (se
www.zen-coaching.com). Han har utdannet over 400 coacher i Norge, Sverige, Polen og Syd-Afrika de siste 12 årene. Landfald jobber også med coaching og lederskap i bedrifter og organisasjoner. Han har tidligere eid og drevet Ängsbacka senter for personlig utvikling i Sverige. I dag driver han Kärlingesund Retreat Center, nord for Gøteborg (www.karlingesundsgard.se).

Kurset foregår på hytta Pølsesund, og koster 2500,-
Prisen inkluderer overnatting, to varme måltider, te og kaffe.
Deltakerne tar med sengetøy, samt ingredienser til to frokoster og to måltider som kan lages på bål. Max 15 deltakere - førstemann til mølla. 

Påmelding: Bindende påmelding innen 30. mai
Meld deg på til Kristin Seim Buflod: post@hurdalecovillage.no/97 97 93 27

Arrangør: Hurdalssjøen Økologiske Landsby SA

 

 

 

Earlier Event: June 3
Selvinnsikt og vinn-vinn-samarbeid
Later Event: June 3
Operakafé i Fremtidssmia