Back to All Events

Filmfestival


Filmfestival i hurdal.jpg

Hurdal filmklubb har gleden av å invitere til filmfestival helga 20.-22. oktober. Programmet består av filmer som fra ulike perspektiv tematiserer bærekraft. 

Kl. 19:30 på fredag starter programmet med Wim Wenders "Jorden salt". Filmen følger den brasilianske fotografen Sebastiao Salgado gjennom hans 40-årige karriere. 

Kl 15:00 på lørdag starter vi med å vise "Swedish theory of love". En svensk dokumentar om den skandinaviske velferdsmodellen. Ender den opp med å gjøre oss alle mer ensomme? 

Til lørdagens andre filmvisning kl. 18:30 "Living without money", får vi besøk av regissør Line Halvorsen. Filmen viser et portrett av 68 år gamle Heidemarie Schwermer, som de siste 14 årene har valgt å leve uten penger. Line Halvorsen vil holde innledning til filmen. 

Festival avsluttes søndag kl 15:00 med den japanske animasjonsfilmen "Prinsesse Mononoke." I denne filmen møter vi skogens guder og deres prinsesse i kamp mot et gruvesamfunn. Filmen har 9 årsgrense. Barn og unge mellom 9-18 år kan se filmen gratis i følge med voksne filmklubbmedlemmer.

Billetter: 
Medlemsskap: 150,-
Billettpris: 50,-
Festvallpass for medlemmer: 150,-
Festivalpass ikke-medlemmer: 300,-
Har du allerede kjøpt kort med tilgang til alle høstens filmer, er filmene på festivalen inkludert.

Earlier Event: October 14
Kålopptak og høsttakkefest