Back to All Events

TA VARE PÅ FREMTIDEN

17.11.18.jpg

Lokal og nasjonal grønn politikk i et globalt perspektiv

Åpent møte i regi Akershus og Hurdal Miljøpartiet De Grønne
TA VARE PÅ FREMTIDEN
– lokal, regional og nasjonal grønn politikk i et globalt perspektiv

Foredrag med KRISTIN ANTUN OG ØYVIND SOLUM

Fremtidssmia ved Hurdal økolandsby, torsdag 16. november 2017, klokken 18-20. 

Hva er sammenhengen mellom de store globale spørsmålene, nasjonal politikk og det Miljøpartiet De Grønne arbeider med lokalt? Her oppsummeres en del hovedpunkter. 

Kristin Antun sitter i sentralstyret, fylkesstyret, fylkestinget og kommunestyret i Nannestad. Øyvind Solum er fylkesleder og sitter i landsstyret, fylkestinget og kommunestyret på Nesodden.  

De vil på møtet vise behovet for et grønt skifte både i et globalt, nasjonalt og lokalt perspektiv, og fortelle om noen av de viktigste sakene for MDG i tiden fremover. 

Du vil også møte representanter for lokallaget Hurdal MDG, som vil fortelle litt om arbeidet i lokallaget og kommunestyret. Det blir god tid til spørsmål og dialog. Både medlemmer og andre interesserte er hjertelig velkommen, selv om vi særlig vil oppfordre deg som kan være åpen for å bli med i partiet til å komme. Vi vil også fortelle litt om hva det innebærer å være medlem. Uansett, ta gjerne med noen du kjenner og spre informasjon om møtet. 

Ingen påmelding og gratis adgang.

Representanter for Hurdal økolandsby vil ønske velkommen og fortelle kort om status for økolandsbyprosjektet og litt om utviklingsplanene fremover. 
Kafeen i Fremtidssmia er åpen før og under arrangementet, slik at det er mulig å få kjøpt seg mat og drikke. 

https://www.hurdalecovillage.no/fremtidssmia/oko/neringssenter/

Earlier Event: November 4
LIV OG RØRE
Later Event: November 18
Circles of Sound