Back to All Events

Circles of Sound

  • Hurdal Økolandsby 71 Vestsidevegen Akershus, 2090 Norge (map)
17.11.12.jpg

Gongbad, yoga og meditativ konsert

Circles of Sound kommer til Økolandsbyen i Hurdal (den gamle presteboligen), og ønsker velkommen til en magisk opplevelse med gongbad, yoga og meditativ konsert.

Gongen er et helt spesielt instrument, rikt på overtoner. De lager lyder de fleste ikke har hørt maken til, og kan gi en opplevelse av å være i en tidløs tilstand.

Det blir en kraftfull og vakker opplevelse! Yoga er en del av den meditative konserten. Vi gjør et program for "intuisjon og å være i flyt i livet". Det er yoga som passer for alle, både nybegynnere og avanserte yogier. Under selve gongbadet ligger du i ca 45 minutter.

Det blir musikk med vokal, fløyte, gitar, tibetanske syngeboller mm.

Grethe Torrissen er gongspiller, yogalærer (klassisk og kundalini yoga) og sanger. Hun har gått i lære hos noen av nåtidens største gongmestre som Mehtab Benton og Don Conreaux. Frans Hamer er musiker og multiinstrumentalist fra Nederland. Han spiller en rekke instrumenter som fløyte (som er hans hovedinstrument), gitar, harpe, didgerido, tromme etc. Han jobber som lydterapaut og gir meditative lydreiser. Til sammen utgjør de duoen "Circles of Sound". De lager musikk innen sjangre som meditativ musikk, world music, irsk og norrøn musikk, og har jevnlig gongbad i Emanuel Vigeland Museum.

Etter konserten inviterer vi til te og frukt.

Sted: Den gamle presteboligen som er tilknyttet Økolandsbyen i Hurdal.
Varighet: 2 timer + te etterpå Pris: Kr 350,- (kontant eller Vipps)
Ta med: yogamatte, pledd og pute til å sitte på.
Påmelding: e-post til projectcirclesofsound@gmail.com (påmelding er bindende)
Mer info: kontakt 90 55 60 51 (Grethe)
Vi anbefaler å ankomme i god tid (senest 10-15 minutter før).
Der er mulig å overnatte på den gamle presteboligen for Kr 125,- person eller Kr 500,- pr rom. Dette er en fin mulighet til å utforske Hurdal økolandsby for de som ønsker det. Det er også mulig å leie sengetøy. Kontakt Berit Børte i Økolandsbyen, telefon 994 25 649, vedr. overnatting.

Earlier Event: November 16
TA VARE PÅ FREMTIDEN