Back to All Events

Boklansering: "Takk for maten!" av Eva Fjeldstad

17.11.19.jpg

Foredrag, smaksprøver og mulighet til å kjøpe en god søndagsmiddag på Kjøkkenhagen kafé.

17.00: Foredrag med smaksprøver
18.00: Salg av bøker og mulighet til å kjøpe middag basert på oppskriftene i "Takk for maten!. Boka tarmen din har ventet på"

Foredraget "Hva skal du spise for å få god tarmhelse?"
tar utgangspunkt i den nye boka "Takk for maten! Boka som tarmen din har ventet på". Du vil få en mengde gode tips og råd om hva som nærer de gode tarmbakteriene og hvordan ulike næringsmidler kan kombineres for å forsterke den positive effekten av ulike matvarer. Eva Fjeldstad kombinerer kunnskap om mat som har gått tapt i moderne tid, med nyere kunnskap om hva som er godt for helsa vår.
Sammenhengen mellom bakteriene i jorda og bakteriene i tarmen er spennende, og Eva vil vise oss hvordan mennesket inngår som en uløselig del av den helheten vi lever i. Hennes referanser er hjerne- og tarmforskere fra hele verden.
Årsaken til ulike fordøyelsesproblemer, blant annet irritabel tarm (IBS), vil bli analysert og du vil få en forståelse for hva du selv kan gjøre for å få en sterk og rolig tarm og balanse blant bakteriene.

Earlier Event: November 18
Circles of Sound
Later Event: November 23
Haider