Back to All Events

Stressmestring med Mindfulness – introduksjonskveld. Foredrag og workshop med Barbra Coco Laurel

  • Fremtidssmia Økologiske Næringsenter 71 Vestsidevegen Akershus, 2090 Norge (map)

Pris: 350.-

Stressmestring og mindfulness med Barbra Coco Laurré.

- Lever du ditt liv – eller prøver du å overleve stresset?  -

En introduksjon til mindfulness med foredrag, samtale, øvelser og meditasjon.

Onsdag 22. Mars kl. 19 – 21 inviteres du til et møte med mindfulness: - hva er mindfulness og hva kan du bruke det til?

Mindfulness har lenge været kjent som vor tids mest effektive metode til stressreduksjon.
Det handler om å være menneske i en tid med mange utfordringer, turbulens og uforutsigelighet. Om hvordan kan vi finne større stabilitet og ro, utvikle vor evne til nærvær og leve meningsfulle liv.

Mindfulness kan hjelpe deg med å komme ut avstresshjulet og gjenfinne kontakte med her og nu, med dine livsverdier og det som virkelig gir deg næring og overskudd.


Vi kjenner nok alle til tidsklemma og daglig å stå i krevende utfordringer, men du behøver slett ikke å ha stress for å ha et stor utbytte og glede av mindfulness.
Som en av de mest anerkjente metoder kan du gjennom mindfulness oppleve økt livskvalitet og indre ro, og finne fornyet styrke til livets mange utfordringer.

Mindfulness er  nærværs-treningen, og lærer oss å være her og nu. Du vil erfare hvordan tanker og følelser skaper dit liv, og du vil få større bevissthet om dine valg.

Teknikerne er enkle og du behøver ikke ”tro” på mindfulness for at have stor glede av metoden. Kurset er bygget opp på den måte at du selv kan undersøke og erfare hva mindfulness er, og om metoden kan gjøre for deg og dit liv.

Her er noen av de kvaliteter du kan utvikle gjennom mindfulness:

·      Å stå stødig i deg selv

·      Økt selvaksept

·      Større vennlighet over for deg selv

·      Stilne tankespinn

·      Indre ro og stilhet

·      Redusert stress i tanker og kropp

·      Økt konsentrasjon og tilfredshet

·      Mestringsglede og livslyst

Forskning
Forskning viser at bare 20 minutters meditasjon om dagen skaper målbare positive forandring i hjernen og senker stressnivået i kroppen. Forskningen bekrefter også positive endringer i form av økt livskvalitet, ro og nærvær ved vedvarende trening.

Selv om mindfulness har sine røtter 2500 år tilbake i den buddhistiske filosofi, er det ikke en religion, men en måte at være mere tilstede i livet på. En metode der hjelper deg til at leve mere her og nu, i kontakt med dine indre verdier og det der betyder nået for deg i dit liv.

Hvor brukes mindfulness
I dag brukes mindfulness i mange sammenhenger. Mange leger anbefaler mindfulness som den beste metoden til stressreduksjon og stressmestring. Psykologer og terapeuter bruker mindfulnesstil selvregulering av vanskelige følelser og forebyggelse av tilbakefall ved depresjon hos deres klienter. Også i yrkeslivet, hos toppledere, i ledelsesgrupper, i undervisning på høgskoler, idrettshøyskoler og  Forsvaret , og i mange kreative sammenhengen har mindfulness fått bred innpass og anerkjennelse. Både som stressmestringog som en metode til selvinnsikt og større livskvalitet.

Kursholder er Barbra Coco Laurré

Barbra Coco Laurré har foruten en 5-årig skuespiller og stemmeutdannelse i Schweiz, arbeidet med kropp, sinn og bevissthet i mere enn 32 år, og utforsket både østlige og vestlige utviklingsprinsipper med fokus på selvutvikling, mindfulness og menneskelig potensiale.
Hun har arbeidet med stemme, kropp, den personlige formidling og kreativt uttrykk siden 1981, og grunnla som pioner på sitt område, et senter i København i 1995.
Barbra har siden 1985 jobbet med meditasjon og mindfulness under veiledning av flere kompetente lærere, og har som mindfulnessinstruktør en 3-årig instruktør utdannelse fra Danmark. Hun er sertifisert MBSR & MBCT instruktør (IMA).
Hun har jobbet som underviser i mer enn 30 år, samt undervist og utdannet undervisere en årrekke. Hun er en internasjonalt anerkjent workshop og foredragsholder. Ut over sin lange undervisningserfaring som kursholder, underviser og kreativ formidler er hun utdannet konfliktløser (CFK) og sertifisert psykoterapeut (MPF). Hun har mange års erfaring i arbeidet med familiekonstellasjon og er utdannet av Bert Hellinger.
Barbra tilbyr også individuell terapi, parterapi, coaching, og individuell mindfulnesstrening.

"ESSENSEN AV MINDFULNESS ER Å VÆRE NÆRVÆRENDE I DITT LIV. Å KUNNE FLYTTE OPPMERKSOMHETEN FRA DER DU SYNES DU "BURDE VÆRE" TIL HER OG NÅ.

Å KUNNE FLYTTE OPPMERKSOMHETEN FRA FORTID OG FREMTID INN I NUET, LÆRER OSS AT DET ER HER LIVET LEVES OG OPPLEVES."
Barbra Coco Laurré

“LIFE IS WHAT HAPPENS TO YOU WHILE YOU’RE BUSY MAKING OTHER PLANS”

JOHN LENNON

Kurset finner sted: Økolandsbyen I Hurdal - Landsbyveien 3, 2090 Hurdal

Påmelding skjer til :info@creationwork.org  eller på telefon: 910 01 921

Earlier Event: March 17
Gøy på landet! – bar med DJ Mash up
Later Event: March 25
Fransk helg på Kjøkkenhagen