Back to All Events

Gongbad, yoga og meditativ konsert

Velkommen til en vakker og magisk opplevelse!

27867966_1654923227928984_1305615482139621187_n.jpg

 

Igjen er vi så heldige og få besøk av Circles of Sound i Økolabdsbyen i Hurdal (den gamle presteboligen). Denne gangen inviterer vi til et kveldsarrangement, en herlig avslutning på uken - en perfekt start på helgen.

Gongen er et helt spesielt instrument, rikt på overtoner. De lager lyder de fleste ikke har hørt maken til, og kan gi en opplevelse av å være i en tidløs tilstand.

Til kveldsarrangement toner vi inn med noe bevegelse (yoga). Vi gir større plass til gongbadet og den meditative konserten, og det blir mer likt konsertene Circles of Sound har i Emanuel Vigeland Museum i Oslo.

Det blir musikk med vokal, fløyte, gitar, didgeridoo, sjøtromme, harpe, tibetanske syngeboller mm.

Grethe Torrissen er gongspiller, yogalærer (klassisk og kundalini yoga) og sanger. Hun har gått i lære hos noen av nåtidens største gongmestre som Mehtab Benton og Don Conreaux. Frans Hamer er musiker og multiinstrumentalist fra Nederland. Han spiller en rekke instrumenter som fløyte (som er hans hovedinstrument), gitar, harpe, didgerido, tromme etc. Han jobber som lydterapaut og gir meditative lydreiser. Til sammen utgjør de duoen "Circles of Sound". De lager musikk innen sjangre som meditativ musikk, world music, irsk og norrøn musikk, og har jevnlig gongbad i Emanuel Vigeland Museum.

Etter konserten inviterer vi til te og noe å bite i.

Sted: Den gamle presteboligen som er tilknyttet Økolandsbyen i Hurdal.
Varighet: 2 timer + te etterpå
Pris: Kr 350,- (kontant eller Vipps)
Ta med: yogamatte, pledd og pute til å sitte på.
Påmelding: e-post til projectcirclesofsound@gmail.com (påmelding er bindende)
Mer info: kontakt 90 55 60 51 (Grethe)

Vi anbefaler å ankomme i god tid (senest 10-15 minutter før).

Der er mulig å overnatte på den gamle presteboligen for Kr 200,- person eller Kr 500,- pr rom. Dette er en fin mulighet til å utforske Hurdal økolandsby for de som ønsker det. Det er også mulig å leie sengetøy. Kontakt Berit Børte i Økolandsbyen, telefon 994 25 649, vedr. overnatting.

Earlier Event: March 1
Filmvisning: Magnolia (1999)
Later Event: March 10
Møt deg selv i Hurdal Økolandsby