Bærekraftfestivalen 24-25.06.2015

Bærekraftfestivalen 24. og 25. juni - en møteplass for visjonær inspirasjon, konkret kunnskap, inspirerende opplevelser og moro! 

Hurdal kommune har satt seg som mål å bli Norges første plussamfunn. Innen 2025 skal kommunen være karbonnøytral eller bedre, ha økonomisk vekst og tilføre innbyggere og besøkende økt livskvalitet. 

For å feire dette inviterer vi til konferanse og festival i samarbeid med Hurdal Næringsforum og Filago Økosamfunn!

Arenaer for festivalen er Hurdalsjøen hotell, Fremtidssmia Økologiske Næringssenter og Hurdalsjøen Økologiske Landsby. Festivalen inneholder en egen konferansedel, konserter, moteshow med bærekraftig mote, utstillingsområde med innovative miljøløsninger i praksis, opplevelsesmarked, hest og vogn, kulturelle innslag, besøk i nye boliger i Økolandsbyen, hils på dyra, utsøkte smaksopplevelser, naturworkshops, festivalcamping m.m.

Konferansedelen på Hurdalsjøen hotell tar et begrenset antall deltagere mot betaling og påmelding, mens festivalen ellers er gratis og åpen for alle.

Live på festivalscenen 24. juni: Ole Paus, Daniel Kvammen, Hage, The Earthlings og Julie Buflod Torp.

Disse kommer til konferansen: Jan Grønbech (Google), Nina Jensen (WWF), Frederic Hauge (Bellona). Mikael Genberg (The Moonhouse), Eirik Newth, Lina Ingeborgrud, (NTNU), Trine Skei Grande (V), Nikolai Astrup (H), Trygve Slagsvold Vedum (SP), Malvika Iyer (Global shaper). Birgit Skarstein, Henrik Syse (PRIO), JanTore Sanner (H), Ola Elvestuen (V), Knut Arild Hareide (Krf), Rasmus Hansson (MDG), Simen Torp (Økolandsbyen), Bernt Reitan Jensen (Ruter), Reinhard Kropf (Helen & Hard), Bright Green Island (Bornholm), Ivar H. Kristensen (Tekna)

Se www.sustainablevalley.no for mer info og program!

FestivalFilago AS