Visning fredag 29.01

Rendring av tilsvarende leilighet

Rendring av tilsvarende leilighet

Velkommen til visning i Hurdal Økolandsby. Per nå er én leilighet innflyttingsklar og til salgs. 
Les mer om leiligheten her. 

De siste tre eneboligene (3 soverom) i Boligtun 1 er under prosjektering. Denne fredagen klokken 12:00 og 17:00 vil interessenter kunne besiktige leiligheten, samt se fundament og salgsmateriell for eneboligene . 

Fredag 29.01 er en spesiell dag i Hurdal Økolandsby; Kjøkkenhagen kafé og bakeri i Fremtidssmia økologiske næringssenteret har sin offisielle åpning. Det økologiske næringssenteret ligger et steinkast fra landsbyen. De som er interessert i helhetskonseptet i Hurdal Økolandsby har dermed en unik sjanse til å oppleve både bo- og livsstil på én og samme dag. 

Møtested: I gårdstunet ved Gjøding gård (sett GPS på Hurdal kirke - du ser gården like ved)
Tidspunkt: 12:00 og 17:00
Si fra om du kommer på post@filago.no, eller på telefon 93030338. 

 

Filago ASHurdal Økolandsby