Kjøkkenhagen søker daglig leder

 

Om Kjøkkenhagen:
Kjøkkenhagen ligger i Fremtidssmia Økologiske Næringssenter i Hurdal. Fremtidssmia er en ombygget, oppusset skole som nå er næringslokaler og inngansportal til Norges første økolandsby. Virksomheten startet opp februar 2016, og har stadig flere besøkende. Hit kommer innbyggere i Hurdal og beboere i Hurdal Økolandsby, samt besøkende fra øvrig Gardermo-region. Med både kafé, bakeri, mølle og landhandel er Kjøkkenhagen en mangfoldig bedrift med flere yrkesgrupper som jobber sammen. De søker nå en daglig leder, som vil ha ansvaret for å samordne og organisere de ulike delene av driften.

Kvalifikasjoner
Daglig leder bør ha kokkekompetanse og lidenskap for sunn, hjemmelaget, økologisk og kortreist mat. Forståelse for og erfaring med kundebehandling og markedsføring. Erfaring og evner innen gründervirksomhet, ledelse, økonomi og administrasjon. Gode IKT-kunnskaper vektlegges særskilt.

Arbeidsoppgaver
Daglig drift i kafeen, inkludert matlaging. Organisering og samordning av Kjøkkenhagens ulike deler, med målsetning om å skape en helhetsopplevelse for kunden. Personalansvar.

Lønn og arbeidstid:
100% fast stilling, ledig fra 1. august. Lønn etter avtale.
Kvelds- og helgejobbing må påregnes.

Send CV og kortfattet søknad til elsoenst@online.no. For spørsmål, kontakt Ellen Sønsteby på 95060094.

 

 

 

FremtidsmiaFilago AS