Boligtun 2 kommer for salg våren 2018

Hurdal Økolandsby er et helhetlig prosjekt der man legger til rette for å skape en balanse mellom det å bo, arbeide, leve og dyrke. Bærekraft er en fellesnevner – målt både i CO2, tid og livskvalitet.

Større plass. Mer frihet. Nærhet til naturen. Bærekraft. Sosialt felleskap. En enklere hverdag med lavere tempo. Valget om å bo i en økolandsby handler for mange om hvordan man ønsker å leve. Hurdal Økolandsby er et helhetlig prosjekt der man legger til rette for å skape en balanse mellom det å bo, arbeide, leve og dyrke. Bærekraft er en fellesnevner målt både i CO2, tid og livskvalitet.

 

 
 

HURDAL

Hurdal byr på en oppvekst og en hverdag med nærhet til urørt natur med skog, vann, strand og skimuligheter. Tilrettelegging for lokale initiativ og virksomheter er prioritert, og mulighet for å leie hjemmekontor i Framtidssmia åpner for en mer kortreist arbeidshverdag. Løsninger for transport og hagebruk velges ut fra prinsippet om bærekraft.

 
 
Hurdal_psykolog_02 kopi.jpg

arbeid i hurdal

Et steinkast fra Hurdal Økolandsby ligger Fremtidssmia- økolandsbyens eget næringssenter på 2600 m2. Her kan folk i økolandsbyen og Hurdal forøvrig leie lokaler til egen bedrift, hjemmekontor, kurs, arrangementer, behandling, varesalg og annet.

I dag benytter flere ulike bedrifter disse lokalene, mens andre bruker muligheten til å kombinere jobb i Oslo med hjemmekontor her noen dager uka.

 
 

Barna har mer frihet, det er mindre trafikk, større naturområder, hus og hage. En ting man ofte snakker om er å ha tid til livet, det kan jeg kjenne meg igjen i.
— Even

 
 
jenn-evelyn-ann-112980.jpg

livet i hurdal

Moderne klimavennlige hus med god plass både ute og inne. Glade barn i lek på fellestunet.Tilgang til friluftsområder rett utenfor stuedøren. Naboer som kjenner hverandre og samles for store og små anledninger i hverdagen – søndagsmiddag i felleshuset, høsting av økologiske grønnsaker fra landsbyens andelslandbruk, juleverksted for barna, konsert med landsbybandet eller en spontan piknik på stranda.

Økolandsby er en annerledes måte å bo på i et moderne samfunn - med fokus på bærekraft ogbedre tid til livet.

 

 
 

Andelslandbruk

I et andelslandbruk tar du som forbruker og bonden i samarbeid ansvar for matproduksjon. Slik får du enkelt tilgang til fersk, ureist, fersk sesongmat, samtidig som du hjelper bonden, jorda og miljøet. Mange synes også det er gøy og viktig å kunne noe om matproduksjon.

Vil du spise mere grønnsaker? Er du opptatt av kvaliteten på maten? Vil du at barna skal lære hvor maten kommer fra? Vil du møte andre som er opptatt av det samme? Da er andelslandbruk noe for deg!

Andelslandbruk er et partnerskap mellom forbrukere og bonde, der du som forbruker er delaktig i egen matproduksjonen, og er med på å bestemme hva som skal dyrkes (men fortsatt kan reise på ferie uten bekymring!).

 
 

.